Latest News

Martina Stoessel : Documental Tini - Trailer

#MartinaStoessel , #Violetta , va lansa in curând un documentar despre viata sa . Vezi trailer !


Mult îndrăgita actriţă Martina Stoessel - după ce a lansat " Simplesmente Tini " , cartea în care povesteşte viaţa sa  după începerea serialului Violetta - a ajuns un alt obiectiv important : va apărea într-un film documentar despre ea . În toţi aceşti ani , succesul tinerei actriţe din Violetta a crescut fără precedent , ceea ce a făcut ca sălile  unde a concertat să fie arhipline de fiecare dată , şi un film dedicat ei nu ar putea fi altfel decât foarte apreciat de fani .

Şi ca şi cum n-ar fi fost suficient , acum şi sezonul trei din Violetta este foarte urmărit la Disney Channel , şi acest lucru  indică faptul că Martina Stoessel orice atinge ... se preschimbă în aur .

Actriţa a dezvăluit pe Twitter primul trailer al filmului documentar , unde o putem vedea cu adevărat adorabilă cu  fanii săi  , dar şi emoţionată în faţa entuziasmului lor . Încă nu se ştie data lansării , dar suntem siguri că filmul "Documental Tini" va fi lansat curând , spre bucuria fanilor Tinistas şi V-Lovers .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. Îmi place mult de tine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULȚI ANI!!!!!!!!!
    ĮȚI DORESC SA FI FERICITA SI SA ÎTI DUCI CARIERA CAT MAI DEPARTE SI SA FIE CAT MAI FRUMOASA!!! SA FI FERICITA CA AI UN IMENS TALENT!!!!!!
    LA MULTI ANI!!! MARTINA STOESSEL.
    EU MA NUMESC LASCU DANIELA CRISTINA SI SPER CA ÎNTR-O ZI TE VOI CUNOASTE ÎN REALITATE SI ÎTI MAI SPUN ODATA LA MULTI ANI!!!!!!!
    SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN!!!!!!! TE ADOR!!!

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.