Latest News

Ronaldinho a fost prezentat la echipa Queretaro din Mexic

#Ronaldinho a fost prezentat oficial la noua sa echipa , Queretaro .Fostul "Balon de Aur" se declară foarte fericit pentru noua sa aventură , motivat şi întinerit .


Ronaldinho, 34 ani, a fost prezentat oficial la formatia mexicana Queretaro. Brazilianul a facut spectacol si la conferinta de presa, asa cum o face si pe terenul de fotbal.

Sunt foarte fericit si foarte motivat sa castig. Sper sa le ofer motive de bucurie fanilor si tuturor celor care ma vor urmari. Ma simt bine din punct de vedere fizic, cred ca in cateva zile voi putea sa joc. Mereu am trait in acelasi fel si toate echipele la care am jucat au castigat trofee. Sper sa continui pe acelasi drum: sa cuceresc trofee si femei.
Acestea au fost primele cuvinte ale lui Ronaldinho la conferinţa de presă înainte de tradiţionala fotografie cu tricoul clubului . La Queretaro , Ronaldinho va purta tricoul cu numărul 49 , ce reprezintă anul de naştere al mamei sale .


Ronaldinho - Queretaro

Queretaro este a şaptea echipă de club pentru care va evolua Ronaldinho în carieră, după Gremio Porto Alegre, PSG, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo şi Atletico Mineiro. La naţionala Braziliei, Ronaldinho a marcat 33 de goluri în 97 de partide. 

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.